25
Huhti
2018
Uutinen
Teknologiateollisuus on mukana toteuttamassa Suomen Tekoälyaika -hanketta. Tarjolla on ainutlaatuinen työpaikka tekoälyn edistämiseksi Suomessa.
25
Huhti
2018
Uutinen
Teknologiateollisuus ry ja Teollisuusliitto ry haluavat yhdessä tukea yrityksissä tapahtuvaa tuottavuuskehitystä. Liitot ovat juuri aloittamassa Tuottavuutta yhdessä -nimisen tuottavuusohjelman, johon odotetaan mahdollisimman monia yrityksiä eri puolilta maata. Liitot ovat yhtä mieltä siitä, että tuottavuus on keskeinen kilpailukykytekijä ja sen eteen on paljon tehtävissä. Keskeisessä roolissa on hyvä yhteistyö yrityksissä.

Ohjelma starttaa keskiviikkona Vantaalla avausseminaarilla, johon osallistuu sekä yritysjohtajia että luottamusmiehiä. Hankkeesta sovittiin syksyllä osana alan työehtosopimusta. Se on ainutlaatuinen ohjelma Suomen työmarkkinoilla.

24
Huhti
2018
Tiedote
Kiertotaloudesta kasvua teknologiateollisuuteen -hankkeessa yli 50 valmistavan teollisuuden yritystä etsii kiertotaloudesta uutta suuntaa liiketoiminnalleen. Kiertotalouden logiikan mukaisesti tulevaisuuden bisnesmalleissa arvo syntyy palveluista, asiakaskeskeisyydestä ja resurssitehokkuudesta.

Sitran ja Teknologiateollisuuden yhteishanke käynnistyi tänään kick off -tilaisuudella, jossa kuultiin niin kansainvälisten kuin kotimaisten kiertotalouden edelläkävijöiden esimerkkitarinoita.

19
Huhti
2018
Blogi,
Sanna Rauhansalo

Tulevaisuusvaliokunnan tuore raportti on asian ytimessä, bloggaa yhteiskuntasuhdejohtaja Sanna Rauhansalo. 

Tapahtumat

25 Huhti
Tilaisuudet ja seminaarit
Hilton Helsinki Airport, Lentäjänkuja 1, Vantaa
26 Huhti
Tilaisuudet
Työväenmuseo Werstas (Väinö Linnan aukio 8, Tampere).
26 Huhti
Tilaisuudet
Designmuseo, Korkeavuorenkatu 23, Helsinki
08 Touko
Työmarkkinakoulutukset
Cumulus Resort Laajavuori
15 Touko
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Julia, Turku
16 Touko
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Lahti
25.12.2017, 11:30
25.12.2017, 11:29
23.12.2017, 15:10
21.12.2017, 9:39
Oulun yliopistossa etsitään ratkaisuja teollisuuden ja työn murrokseen muuntokoulutuksen avulla. #tekoäly #tuotantotalous #ICT #muuntokoulutus
18.4.2018, 13:52
Henkilöstön koulutukseen investoivassa ja mm. tutkijoita palkanneessa pk-yrityksessä arvostetaan monenlaista osaamista. #koulutus #osaaminen #tki #työelämä
12.4.2018, 10:09
Tutkijoitakin palkanneessa pk-yrityksessä arvostetaan monenlaista osaamista. #koulutus #osaaminen #tki #työelämä
12.4.2018, 9:57
Teknologiateollisuus

Tilaa kerran noin kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje ja haluamasi valinnaiset sisällöt täältä.

Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.