15
Joulu
2017
Tiedote
Reaaliaikatalous tarjoaa mahdollisuuden merkittävään tuottavuus- ja palveluloikkaan, joka hyödyttää kaikkia organisaatioita ja kansalaisia.

Talouden digitalisaatio etenee Teknologiateollisuuden RTECO-hankkeena, jossa laitetaan taloustieto liikkeelle eKuitti-ekosysteemissä. Reaaliaikatalous etenee Teknologiateollisuuden aloitteesta myös EU-tasolla.  

11
Joulu
2017
Uutinen
Teknologiateollisuuden yrityksissä on vielä muutama päivä aikaa neuvotella paikallisesta palkkaratkaisusta. Alan työehtosopimukset mahdollistavat, että palkoista sovitaan kaikilta osin paikallisesti. Sopimukset tulee tehdä 15. joulukuuta* mennessä, jos neuvotteluille ei ole sovittu jatkoaikaa.

Jos paikallista ratkaisua ei tehdä, palkkoja korotetaan liittojen neuvotteleman ns. perälautamallin mukaisesti.

08
Joulu
2017
Uutinen
Tuore selvitys tarjoaa uutta tietoa seitsemän toimialan käyttämistä reiteistä eri puolilla maata. Teknologiateollisuudelle koko Suomen kattava tieverkko on elintärkeä.

Suomessa on totuttu mittaamaan tieliikenneväylien merkitystä lähinnä ajoneuvomäärien ja tonnien muodossa. Uusi selvitys tuo tarkasteluun uuden mittarin: eri tieosuuksia tulee arvioida myös sen kautta, miten paljon arvoa (euroja) niiden kautta kuljetetaan.

06
Joulu
2017
Uutinen
Teknologiateollisuus onnittelee satavuotiasta Suomea ja toivottaa kaikille suomalaisille menestyksekästä seuraavaa 100 vuotta!

Suomi ja teknologiateollisuuden yritykset ovat itsenäisyytemme aikana kehittyneet huimasti. Digitalisaation ja tekoälyn myötä kehitysvauhti tulee tästä eteenpäin olemaan vieläkin huimempaa.

Tapahtumat

16 Tammi
Tilaisuudet ja seminaarit
Tiedepuisto, rakennus 3 A, Temple of Challenge (4. krs)
16 Tammi
Tilaisuudet ja seminaarit
Tiedepuisto, rakennus 3 A, Temple of Challenge (4. krs)
17 Tammi
Työmarkkinakoulutukset
Holiday Club Caribia, Turku
25 Tammi
Tilaisuudet ja seminaarit
Naantalin Kylpylä
08 Helmi
Työmarkkinakoulutukset
Hotelli Lasaretti
08 Helmi
Tuottavuuskoulutukset
Tallink Silja Line, M/S Silja Serenade
16.12.2017, 18:43
15.12.2017, 10:29
14.12.2017, 11:08
13.12.2017, 14:00
12.12.2017, 9:39
12. luukussa EK:n Jyri Häkämies kehuu ME-säätiötä, joka on asettanut tavoitteeksi sen,ettei Suomessa ole tulevaisuudessa syrjäytyneitä nuoria. #Kehunarvoinen tavoite! Katso Jyrin ja muiden kehuja Teknologiateollisuuden joulukalenterista!
12.12.2017, 16:33
Suomeen on syntynyt lukuisia virtuaalitodellisuutta hyödyntäviä yrityksiä. Alan odotetaan kasvavan vauhdikkaasti. http://teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/suomeen-syntyi-vahva-virtuaalitodellisuus-yhteiso #virtuaalitodellisuus #virtualreality #vr
11.12.2017, 10:41
10. luukussa kehuja saa hyvä esimiestyö. Talouselämän toimituspäällikkö Marjo Ollikainen kehuu Reetta Meriläistä ja Mika Petterssonia, jotka ovat auttaneet häntä kehittymään omalla toimittajaurallaan. Osaava esimies on ehdottomasti #kehunarvoinen!
10.12.2017, 12:05
Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.

MyTech.fi

www.mytech.fi - yli 200 tarinaa teknologia-alan ammateista. Tarinoita töistä, joita eri koulutusalojen ja -asteiden opinnoista valmistuneet yrityksissämme tekevät. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen työelämään MyTechissä!