26
Syys
Uutinen
Kannattava liiketoiminta edellyttää nykypäivänä vastuullisuutta. Lakien ja kansainvälisten normien noudattaminen on vastuullisen liiketoiminnan lähtökohta, mutta se ei enää yksin riitä. Asiakkaat, rahoittajat, sijoittajat sekä muut sidosryhmät edellyttävät, että yritykset kehittävät taloudellista, sosiaalista ja ympäristövastuutaan sekä kertovat siitä aktiivisesti.
21
Syys
Tiedote
Tampereen teknillinen yliopisto vihkii 11 kunniatohtoria keväällä 2017. Teknologiateollisuuden toimitusjohtaja Jorma Turunen sekä Teknologiateollisuuden entiset hallituksen puheenjohtaja Pekka Lundmark ja hallituksen jäsen, toimitusjohtaja Timo Salli ovat kunnianosoituksen saajien joukossa.
21
Syys
Tiedote
Teknologiateollisuuden vetämä konsortio on suunnittelemassa Suomeen kierrätyslaitosta arvometallien talteenottoon sähkö- ja elektroniikkaromusta (SER). Tavoitteena on rakentaa Suomeen ensin koemittakaavan laitos. Sen jälkeen tähtäimessä on SER-kierrätyksen vientikonsepti.
19
Syys
Uutinen
Teknologiateollisuuden kiertotaloustyöpaja kokosi maanantaina 60 yritystä pohtimaan liiketoiminnan suunnittelua ja ekosysteemien rakentamista kiertotalouden lähtökohdista.

Tapahtumat

29 Syys
Tilaisuudet ja seminaarit
Metallinjalostajat ry
04 Loka
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Hotel Oskar, Varkaus
05 Loka
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Tampere City, Tampere
06 Loka
Työmarkkinakoulutukset
Rantasipi Airpor Congress Center
2.8.2016, 10:04
3.5.2016, 9:15
2.2.2016, 10:28
Pipa Sadiku kouluttautui kuudessa kuukaudessa laivalevysepäksi. Meyerin Turun telakalle tarvitaan jatkuvasti uusia osaajia!
27.9.2016, 11:37
Pienilläkin investoinneilla saadaan pitkäaikaisia säästöjä. Helvar on mukana vapaaehtoisissa energiansäästösopimuksissa.
23.9.2016, 13:38
Maankoodauskurssilla taotaan ratkaisuja omadatan hallintaan. Tieto, Innofactor, Basware, Affecto, F-Secure ja Gofore antoivat huipputekijät kolmen viikon talkoisiin.
22.9.2016, 15:56
Ajankohtaista

Teknologiayritysten toimitusjohtajat kertovat, mitä toimialalla tapahtuu ja ottavat kantaa yritysten näkökulmasta maailman menoon.

Teknova

Tarjoamme jäsenyrityksillemme palveluja, joiden avulla yritykset voivat kehittää, tehostaa ja parantaa omaa liiketoimintaansa. Teknova Oy koordinoi Teknologiateollisuuden jäsenpalveluja ja julkaisutuotantoa.

Talous ja tilastot

Monipuolista talous- ja tilastotietoa päätöksenteon tueksi teknologia-alan kehityksestä, tulevaisuuden näköaloista ja tarpeista.

MyTech.fi

www.mytech.fi - yli 200 tarinaa teknologia-alan ammateista. Tarinoita töistä, joita eri koulutusalojen ja -asteiden opinnoista valmistuneet yrityksissämme tekevät. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen työelämään MyTechissä!