Tilanneviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Neuvontapalvelut

Työmarkkinat-osion sivuilta löytyvät Teknologiateollisuuden työehtosopimukset sekä niitä koskevat keskeisimmät neuvot, ohjeet sekä yleisimmin kysytyt kysymykset. Teknologiateollisuuden työmarkkinayksikön asiantuntijat ja alueasiantuntijat palvelevat jäsenyrityksiä työsuhdeasioissa.

Työsuhdeasioiden päivystysnumero (09) 1923 222 arkisin klo 9-16.

Myös alueyksikkömme neuvovat työsuhdeasioissa.

Sähköpostilla osoitteeseen tyosuhdekysymykset@teknologiateollisuus.fi lähetettyihin kysymyksiin vastaamme puhelimitse. Varmistathan, että sähköpostikysymyksestäsi käy ilmi sovellettava työehtosopimus, yhteystietosi sekä tavoitettavuutesi. Pyrimme vastaamaan kysymykseesi viimeistään seuraavan työpäivän aikana. 

Tutustu myös työsuhdepalvelu.fi-sivustolla teknologiateollisuuden työsuhde- ja palkkausasioiden tietopankkiin, johon on koottu Teknologiateollisuuden työntekijöiden, toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden sekä Tietotekniikan palvelualan ja Suunnittelu- ja konsulttialan (SKOL) työsuhdeasioihin, palkkarakenteeseen ja palkanlaskenta-asioihin liittyviä ohjeita ja määräyksiä. Työsuhdepalvelu on jäsenyrityksille maksuton.

Tilaa Työsuhdepalvelu maksutta osoitteesta www.tyosuhdepalvelu.fi. Työsuhdepalvelun käyttäjämäärää ei ole rajoitettu, vaan kaikki sitä tarvitsevat voivat tilata sen itselleen.

Työsuhdepalvelun esite

LiiteKoko
PDF icon Työsuhdepalvelun esite3.85 MB