19
Huhti
2018
Blogi,
Sanna Rauhansalo

Tulevaisuusvaliokunnan tuore raportti on asian ytimessä, bloggaa yhteiskuntasuhdejohtaja Sanna Rauhansalo. 

13
Huhti
2018
Lausunto
SoteDigi-yhtiön tulee edistää digitalisaatiota korkealla kunnianhimon tasolla, joka pitää sisällään myös terveysteknologian laajemman käytön tulevaisuuden sote-palveluissa.

Vain teknologian ja digitalisaation laajamittaisella hyödyntämisellä voidaan vastata Suomen kestävyysvajeen haasteisiin. Lue koko lausunto.

11
Huhti
2018
Tiedote
Puolta Suomen viennistä edustava Teknologiateollisuus ry pitää hallituksen kehysriihessä työllisyyteen ja osaamiseen osoittamia lisäpanostuksia tarpeellisina, mutta muistuttaa, ettei pitkän aikavälin uudistuksia saa unohtaa. Suuri pettymys on, ettei innovaatiorahoituksen tasoa vieläkään korjattu.

Hallituksen tänään päättynyt kehysriihi tarjoaa pika-avuksi akuuttiin työvoimatarpeeseen tärkeää määrärahojen lisäystä muunto- ja täydennyskoulutukseen osaajapulasta kärsiville aloille. ”Panostus on pieni, mutta tulee tarpeeseen.

10
Huhti
2018
Lausunto
Lausunto valtiovarainministeriölle korkomenojen vähennysoikeudesta: EU-direktiivin mahdollistamat poikkeussäännökset otettava käyttöön mahdollisimman laajasti, erityisesti tasevapautushuojennus tulee säilyttää.

Valtiovarainministeriö on pyytänyt lausuntoa korkomenojen vähennysoikeutta koskevaan hallituksen esitysluonnokseen. Teknologiateollisuus ry pitää erittäin tärkeänä, että direktiivin mahdollistamat poikkeussäännökset otettaisiin käyttöön mahdollisimman laajasti, jotta Suomi säilyttää asemansa houkuttelevana investoin

Tapahtumat

24 Huhti
Tilaisuudet ja seminaarit
Palace, Eteläranta 10, Helsinki
24 Huhti
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Julia, Turku
25 Huhti
Tilaisuudet ja seminaarit
Hilton Helsinki Airport, Lentäjänkuja 1, Vantaa
26 Huhti
Tilaisuudet
Designmuseo, Korkeavuorenkatu 23, Helsinki
26 Huhti
Tilaisuudet
Työväenmuseo Werstas (Väinö Linnan aukio 8, Tampere).
08 Touko
Työmarkkinakoulutukset
Cumulus Resort Laajavuori
25.12.2017, 11:30
25.12.2017, 11:29
23.12.2017, 15:10
21.12.2017, 9:39
Oulun yliopistossa etsitään ratkaisuja teollisuuden ja työn murrokseen muuntokoulutuksen avulla. #tekoäly #tuotantotalous #ICT #muuntokoulutus
18.4.2018, 13:52
Henkilöstön koulutukseen investoivassa ja mm. tutkijoita palkanneessa pk-yrityksessä arvostetaan monenlaista osaamista. #koulutus #osaaminen #tki #työelämä
12.4.2018, 10:09
Tutkijoitakin palkanneessa pk-yrityksessä arvostetaan monenlaista osaamista. #koulutus #osaaminen #tki #työelämä
12.4.2018, 9:57
Teknologiateollisuus

Tilaa kerran noin kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje ja haluamasi valinnaiset sisällöt täältä.

Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.