17
Touko
2018
Lausunto
Työ- ja elinkeinoministeriö ehdottaa sähkömarkkinoiden datahubin perustamista sähkömarkkinan kehittämiseksi. Teknologiateollisuus kannattaa lausunnossaan sähkömarkkinan kehittämistä, mutta esittää huolensa esitetyn ratkaisun – keskitetyn datahubin – tarkoituksenmukaisuudesta.

Datahubiin kerättäisiin hyvin yksityiskohtaista tietoa sähkön käyttäjistä täydellisine henkilötunnuksineen sekä sähkönkäyttöpaikoista ja sähköyrityksistä.

14
Touko
2018
Lausunto
Teknologiateollisuus suhtautuu varauksella komission ehdotukseen velvoittaa pilvi- ja viestintäpalveluiden tarjoajat antamaan toisen jäsenvaltion viranomaisille rikosoikeudellisessa tutkinnassa tietoa suoraan kyseisen maan viranomaisen päätöksellä.

Ehdotus lisäisi yritysten hallinnollista taakkaa, koska yritysten pitäisi nimetä erillinen oikeudellinen edustaja ja järjestää valmiudet vastata tiukkoihin määräaikoihin.

14
Touko
2018
Artikkeli
Teknologiateollisuuden puheenjohtajan puheenvuoro Malja keväälle -sidosryhmätilaisuudessa 8.5.2018

Hienointa liiketoiminnassa on se, että yritykset eivät tee bisnestä keskenään, ainoastaan ihmiset tekevät. Se, mitä ja miten ihmiset toimivat tässä vuorovaikutuksessa, on kaikkein tärkeintä.

11
Touko
2018
Blogi,
Mervi Karikorpi

Vietämme EU-teemaviikkoa Eurooppa-päivän kunniaksi ja julkaisemme joka arkipäivä asiantuntijakirjoituksen ajankohtaisesta EU-teemasta. Sarjan päättää innovaatiojohtajamme Mervi.

Tapahtumat

08 Touko
Työmarkkinakoulutukset
Cumulus Resort Laajavuori
16 Touko
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Lahti
23 Touko
Työmarkkinakoulutukset
Clarion Hotel Helsinki Airport, Vantaa
25 Touko
Tilaisuudet ja seminaarit
Teknologiateollisuus ry
11 Syys
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Aviacongress, Vantaa
25.12.2017, 11:30
25.12.2017, 11:29
23.12.2017, 15:10
21.12.2017, 9:39
Parkanon seudulla kone- ja tuotantotekniikan vetovoima on saatu nousuun. MyTech Skills -verkosto haluaa levittää hyväksi havaitut yhteistyömallit koko Suomeen. #koulutus #työ #teknologia
4.5.2018, 11:08
Toukokuun uutiskirjeessä mm. jutut osaajien kasvavasta tarpeesta, tuottavuutta yhdessä -hankkeesta ja MyTech Skills -verkoston toiminnasta. Lisäksi mukana uutiset ja ajankohtaiset blogit. #osaaminen #ammatillinenkoulutus #mytech
3.5.2018, 14:17
Teknologian kehittyessä työ ja yritysten osaajatarpeet muuttuvat voimakkaasti. Tarvitsemme ripeästi uudenlaista osaamista kaikille aloille! Tutustu tuoreen #9ratkaisua-raporttimme ehdotuksiin - työ rakentaa Suomea myös tulevaisuudessa. #koulutus #osaaminen https://teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/tuore-selvitys-teknologiateollisuus-tarvitsee-alalle-yli-53-000-uutta-osaajaa
3.5.2018, 10:54
Teknologiateollisuus

Tilaa kerran noin kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje ja haluamasi valinnaiset sisällöt täältä.

Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.