Alumiinipäivät 2017

Tilaisuudet ja seminaarit
Sokos Hotel Torni Tampere
Keskiviikko, 1. Marraskuu 2017 - 19:30 - Torstai, 2. Marraskuu 2017 - 16:15

Alumiinipäivät

Alumiinirakentaminen nyt ja tulevaisuudessa

Sokos Hotel Torni Tampere, Ratapihankatu 43, Tampere

1.11.2017, klo 19.30-21.30 cocktail-tilaisuus

2.11.2017, klo 9.00-16.15 seminaari

Teknologiateollisuus ry:n Alumiinituotteet toimialaryhmä kutsuu kaikki alan toimijat Alumiinipäivään keskustelemaan alumiinin käytöstä sekä toimialan ajankohtaisista asioista. 

Alumiinipäivä antaa kattavan katsauksen toimialan nykytilaan sekä tulevaisuuden näkymiin ja haasteisiin.

Alumiinipäivä tarjoaa toimialan ammattilaisille mahdollisuuden verkostoitumiseen ja aiheiden syventämiseen vapaamuotoisissa keskusteluissa. Tilaisuuden näyttelyosuuksissa on mahdollisuus tutustua alumiinialalla toimivien yritysten tarjontaan. Näyttelypöytiä on mahdollista varata tuotteiden ja palveluiden esilletuontiin.

Alumiinipäivien aloitus tapahtuu keskiviikkoiltana 1.11. cocktailtilaisuudella, jonka teemana on ”Alumiini ja korkearakentaminen”. Kyseessä on vapaamuotoinen verkostoitumistilaisuus, jonka aikana on mahdollisuus tutustua myös alumiinialan näytteilleasettajien tuotteisiin ja palveluihin. 

Alumiinipäivien esityksissä torstaina 2.11. tarkastellaan talouden kokonaiskuvaa ja teollisuuden pitkän aikavälin visioita ja alumiinimarkkinoiden kehitystä. Alumiinipäivien erityisteemana vuonna 2017 on alumiinirakentaminen nyt ja tulevaisuudessa. Alumiinin käyttö julkisivu- ja sisätilarakentamisessa sekä valaistuksessa jatkaa kasvuaan ja uusia käyttömahdollisuuksia löytyy ja kehitetään jatkuvasti ja tämä kehitys vaatii uusia erityisosaamisia. Samanaikaisesti tuotteilta vaadittavat ominaisuudet ovat tiukempia, joka tuo lisää haasteita ja liiketoimintamahdollisuuksia. Alumiinin potentiaalista on hyödynnetty vasta murto-osa. Yritysesimerkit ja teknologiaan liittyvät alustukset havainnollistavat alumiinin hyvien ominaisuuksien tarjoamia mahdollisuuksia uusien ja erilaisten ratkaisuiden toteuttamiseen.

Alumiinipäivä on suunnattu erityisesti alumiinituotteiden ja -rakenteiden suunnittelusta, muotoilusta, valmistuksesta, käytöstä ja opetuksesta vastaaville alumiinitoimialan yrityksille ja organisaatioille. 

Alumiinipäivän järjestää Teknologiateollisuus ry:n Alumiinituotteet toimialaryhmä.

Lisätietoja:

Asiantuntija Arto Kivirinta, puh. 040 544 1574

Tapahtumakoordinaattori Satu Laakso, puh. 040 553 2266

etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi