Uutiset

14
Elo
2018
Uutinen
Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton yhteinen tuottavuusohjelma on herättänyt kovasti kiinnostusta jäsenyrityksissä ja niiden henkilöstössä. Ohjelmaan on jo ilmoittautunut useita kymmeniä yrityksiä kaikista kokoluokista eri puolilta Suomea.
13
Elo
2018
Artikkeli
Tekoälykiihdyttämön tavoitteena on saada tekoälyn soveltaminen uudelle tasolle yrityksissä. Hypeä on jo nähty, nyt on konkretian aika, sanoo kiihdyttämön vetäjä Alexander Törnroth.
07
Elo
2018
Tiedote
Teknologiateollisuuden suhdannetilanne on tällä hetkellä suotuisa ja yritysten tilauskanta vahva. Yritysten saamat tarjouspyynnöt ovat kuitenkin vähentyneet kesän aikana, mikä ennakoi syksylle heikompaa tilauskehitystä kuin viime aikoina. Teknologiateollisuuden henkilöstömäärä kasvoi reippaasti vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Myös kesätyöntekijöitä palkattiin ennätyksellinen määrä.
12
Heinä
2018
Uutinen
Kokonaisvaikutus kansantalouden tulovirtoihin on kaikkiaan 3 miljardia euroa, kertoo tänään julkaistu tutkimus.
10
Heinä
2018
Kesän suurin yleisölle avoin keskustelutapahtuma SuomiAreena käynnistyy ensi viikolla. Kokosimme yhteen mielenkiintoisimmat keskustelut teknologiasta, työstä ja taloudesta kiinnostuneille.
03
Heinä
2018
Uutinen
Yritysten tekoälyn hyödyntäminen saa uuden vaihteen, kun Teknologiateollisuuden yhteydessä toimiva Tekoälykiihdyttämö käynnistää toimintansa elokuussa.
02
Heinä
2018
Lausunto
Teknologiateollisuus ry tukee voimakkaasti EU:n päästökauppajärjestelmän kehittämistä ja kansallista soveltamista EU:n keskeisenä ilmastopoliittisena ohjauskeinona.
02
Heinä
2018
Artikkeli
Sääntelyn selkiyttäminen ja luvitusprosessien sujuvoittaminen on tehokas keino, jolla vauhditetaan investointeja ja huolehditaan samalla ympäristönsuojelusta.
28
Kesä
2018
Uutinen
Eurooppalainen tekijänoikeussääntely kaipaa uudistamista, mutta käsittelyssä oleva DSM-direktiivi veisi toteutuessaan EU:ta taaksepäin.
27
Kesä
2018
Uutinen
Yrittäjävaliokunnan sihteeriksi on nimitetty johtaja, tekniikan tohtori Laura Juvonen heinäkuun alusta lähtien. Hänen vastuulleen siirtyvät myös pk-asioiden lisäksi Teknologiainfo Teknova Oy. Laura Juvonen johtaa Teknologiateollisuuden Kasvu ja uudistuminen -yksikköä.