Onnea, 100-vuotias Suomi!

Uutinen
Teknologiateollisuus onnittelee satavuotiasta Suomea ja toivottaa kaikille suomalaisille menestyksekästä seuraavaa 100 vuotta!

Suomi ja teknologiateollisuuden yritykset ovat itsenäisyytemme aikana kehittyneet huimasti. Digitalisaation ja tekoälyn myötä kehitysvauhti tulee tästä eteenpäin olemaan vieläkin huimempaa. Menestys taataan sillä, että teemme jatkossakin hyvää yhteistyötä keskenämme ja muistamme aika ajoin kehua ja kiittää kaikkia tulevaisuutemme tekijöitä – siis toisiamme.

Olemme koonneet Teknologiateollisuuden #kehunarvoinen -joulukalenteriin mielenkiintoisten henkilöiden kehuja heidän arvostamistaan ihmisistä, teoista ja tahoista.

Yhdessä jäsenyritystemme kanssa haastamme kaikki suomalaiset mukaan, kehumaan toisiaan Suomi 100 -juhlapäivänä aina jouluun asti ja tietysti sen jälkeenkin. Sosiaalisessa mediassa kampanjaamme voi osallistua aihetunnisteella #kehunarvoinen. Kehut on koottu osoitteeseen www.kehunarvoinen.fi

Suomen täyttäessä sata vuotta Teknologiateollisuus on mukana rakentamassa hyvinvointia tulevallekin vuosisadalle. Kaikki Suomi100-tekomme löydät kootusti täältä.

Hyvää itsenäisyyspäivää!Jorma Turunen

toimitusjohtaja

Teknologiateollisuus