Teknologiateollisuuden #kehunarvoinen-joulukalenteri kannustaa ihmisiä kehumaan toisiaan

Tiedote
Teknologiateollisuus ry:n #kehunarvoinen-joulukalenteri avaa ensimmäisen luukkunsa perjantaina.

Teknologiateollisuus ry:n #kehunarvoinen-joulukalenteri avaa ensimmäisen luukkunsa perjantaina. Teknologiateollisuuden verkkosivuilta löytyvässä kalenterissa mielenkiintoiset henkilöt kehuvat arvostamiaan ihmisiä, tekoja ja tahoja.

Ensimmäisen luukun takana kehujana on F-Securen, Nokian ja Teknologiateollisuuden hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa

”Suomi on päässyt sadassa vuodessa pitkälle puhaltamalla yhteen hiileen. Yhdessä tekeminen kuuluu kansanluonteeseemme”, sanoo Teknologiateollisuuden viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Nora Elers. ”Maailma on kuitenkin viimeisten vuosien aikana muuttunut aiempaa turvattomammaksi, lama on koetellut Suomea pitkään ja samaan aikaan teknologinen uudistuminen on nopeampaa kuin koskaan. Murrosvaiheessa käy helposti niin, että ihmiset sulkeutuvat omiin poteroihinsa puolustamaan vain omia etujaan. Tämä ei 100-vuotiasta Suomea auta matkalla tulevaan sataan vuoteen.”

Teknologiateollisuuden hallitus linjasi pari vuotta sitten, että järjestön kaiken vaikuttamistyön taustalla pitää olla ajatus Suomen pitkäaikaisesta edusta. Se saavutetaan vain laajalla ja hyvällä yhteistyöllä. Yhteistyö ei ihmeitä tarvitse. Se tarvitsee luottamusta, toisen kunnioittamista, onnitteluja ja myös kehuja.

”Annamme toisillemme liian harvoin positiivista palautetta ja tämän haluamme nyt muuttaa. Haastamme kaikki halukkaat mukaan kehumaan toisiaan jouluun asti ja tietysti sen jälkeenkin”, Elers kannustaa. ”Sosiaalisessa mediassa kampanjaamme voi osallistua aihetunnisteella #kehunarvoinen.”

 

Lisätietoja:

Nora Elers

Johtaja, viestintä ja yhteiskuntasuhteet

puh. 050 574 6977, nora.elers@teknologiateollisuus.fi

@NoraElers