100-vuotissäätiö rahoittaa

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö luo edellytyksiä teknologiateollisuuden uudistumiselle ja tulevaisuuden kilpailukyvylle. Säätiö rahoittaa innovaatio- ja osaamisympäristöä uudistavia rohkeita avauksia.

Tulevaisuutta rakennetaan paitsi tukemalla isoja uusia avauksia, myös kannustamalla yksittäisiä opettajia ja oppilaita. Säätiön olemassa olonsa aikana jakamilla yli 115 miljoonalla eurolla on saatu paljon konkreettista hyvää aikaa.  

Suomi nousee vain tekemällä. Siksi 100-vuotissäätiö haastaa nyt tekoihin ja myöntää tukea uutta luovaan toimintaan.

Tulevaisuuden tekijät -ohjelmassa rahoitetaan viisi tutkimusavausta yhteensä 2,6 miljoonalla eurolla. Hankkeissa huipputiede vauhdittaa yhteiskunnan uudistumista: 5G-teknologia kohtaa teollisen internetin, tutkitaan ihmisen ja robotin luontevaa yhteistyötä, kehitetään metallien talteenottoa 3D-tulostusta ja kemiaa yhdistämällä, kehitetään automaattista www-palveluiden käytettävyyden suunnittelua sekä tutkitaan voisiko Suomen metsistä löytyä ratkaisu ruostumiseen.

Maailman parhaat koulut sijaitsevat Suomessa, kiitos innostavien ja osaavien opettajien! Huippuna pysyminen vaatii kuitenkin kunnianhimoista kehitystä. Siksi Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö panostaa koulujen ja oppimisen muutokseen. Säätiö on kuluneella kaudella panostanut yli miljoona euroa koulujen ja oppimisen muutokseen  - kannustamme uuden kehittämiseen!

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö on pääyhteistyökumppanina kahdessa Suomi 100-juhlavuoden hankkeessa:

HUNDRED - 100 KOULUA - Innostavia oppimisinnovaatioita

LUMA SUOMI - START - Ilmiölähtöinen projektioppiminen

Katso lisää:

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön sivut